søndag 21. februar 2010

All I want is a home to call my own

Jeg har tilbragt kvelden med å lese interiørblogger. Deriblandt denne søte bloggen og denne fantastiske bloggen. De er begge veldig inspirerende og gir meg lyst til å fikse opp leiligheten jeg leier. Dessverre leier jeg den møblert og møblene er ganske stygge om jeg må si det, gulvet er grusomt og det er en haug med ting jeg ville fikset om det var min leilighet. Jeg har gjort det beste jeg kan med det jeg har å jobbe med, men jeg blir aldri fornøyd, forståelig nok. Jeg gleder meg virkelig til jeg får mitt eget krypinn. Med mer plass! Har ikke plass til alle tingene mine i denne knøttlille leiligheten og det er enda mer i Bergen.
Tenkte jeg skulle legge ut detaljbilder av leiligheten i morgen, for jeg vil ikke vise hele leiligheten. I mellomtiden legger jeg ut et knippe interiørbilder fra Flickr og Google. Det ble veldig mye rosa. Jeg liker rosa, men ikke for mye av det, selv om det kanskje ser sånn ut. Jeg vet ikke hvordan jeg linker til bildene så jeg får ikke gjort det mer nøye enn dette. Om du vet hvordan det gjøres må du gjerne forklare meg :) Jeg er fortsatt litt grønn på dette.

2 kommentarer:

Monkey sa...

Ah, jeg gleder meg til jeg skal flytte for meg selv. Jeg har så mange planer med tanke på interiør og innredning!

Christine sa...

jeg føler med deg! det er så jævlig kjipt å leie STYGGE leiligheter, heldigvis har jeg funnet et nå som er skikkelig fiiiiin :D men jeg drømmer fremdeles om mitt eget krypinn..